Børnevenlige måltidskasser er et hit blandt de små

Måltidskasser har længe været en foretrukken aftensmadsløsning for den travle familie. I en hektisk hverdag er der rigtig meget, som skal ses til, og ofte så ryger køkkentjansen i vasken, fordi man føler sig alt for uinspireret til at kokkerere.

Især børnefamilier har det svært med at finde tiden og inspiration til aftensmåltider, som alle kan være med på. Små børn kan være kræsne, småtspisende eller kritiske med, hvad for noget mad, som de har lyst til at have på tallerkenen. Netop derfor gør det din hverdag langt nemmere at bestille en måltidskasse til børn. 

Hvad er en måltidskasse til børn?

Med måltidskasser behøver du ikke handle ind til aftensmaden eller stå og opfinde nye spændende retter hver uge. En måltidskasse til børn har klargjort alt det svære arbejde for dig. Du får blot din måltidskasse leveret til døren, og så kan du servere aftensmad efter få minutter i køkkenet.

En måltidskasse til børn består af hurtige og børne venlige retter, som kan gøre din hverdag, som travl forældre, en helt del nemmere. Børne aftensmad kan føles som en krig for nogle børnefamilier, men med en måltidskasse til børn behøver du ikke længere stå og stresse nede i Netto eller svede ned i kødgryderne. En måltidskasse til børn består af mad, der smager fantastisk, er nem at lave og falder i god jord hos selv de mest kræsne unger. 

Hurtig aftensmad til både børn og voksne

Tid er ikke noget, som man har meget af, når man er blevet forældre. Så det er naturligvis ikke altid, at man har tid til at stå i kødgryderne og bikse aftensmaden sammen. Børnevenlige måltidskasser er hurtige måltider, som kan klares på få minutter, og så er der serveret. 

Det meste af maden i en måltidskasse til bære er lavet på forhånd, så det er bare om at varme nogle ingredienser op i en gryde, og så er aftensmaden faktisk klaret. Det er en hurtig aftensmad børn vil elske at sætte tænderne i. En måltidskasse til børn vil typisk tage 20-30 minutter at bikse sammen i køkkenet, og så er der lækker børne aftensmad, som også de voksne kan være med på.

Forkæl ungerne med noget nyt på menuen

Spaghetti med kødsovs igen? Kedelige rugbrødsmadder med leverpostej til aftensmad? Nej tak. Med en måltidskasse til børn kan du forkæle de små (og de voksne) med op til 40 forskellige børne venlige retter. Det vil sige, at der kan komme nye sager på tallerkenen hver aften i over en måned med en måltidskasse til børn – så de små bliver næppe trætte af deres aftensmad!

Din måltidskasse til børn leveres direkte til døren, og så kan du ellers bare gå i gang i køkkenet. Det bedste ved det hele er, at de små endda kan være med i køkkenet fordi maden i en måltidskasse til børn er utrolig nem at lave. En måltidskasse til børn kan altså blive til kvalitetstid med hele familien.

Børnevenlige retter som er både velsmagende og sunde

En stor bekymring hos mange forældre er, hvordan man laver god aftensmad, som de små kan lide, og som stadig er sund og nærende. Selvom pizza er lækkert, så går det ikke, at det er på menuen hver aften. Med en måltidskasse til børn er sundhed og variation altid taget i mente. En måltidskasse til børn er bygget op om både grøntsager, ris, pasta og velsmagende fisk eller kødudskæringer.

De børnevenlige måltidskasser er nøje sammensat, så det passer til selv de kræsne børn. Selvom du har kritiske unger derhjemme i køkkenet, så er du garanteret at finde en god håndfuld retter i en måltidskasse til børn, som falder i god jord – også selvom der er grøntsager i!